Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
 • BERETTA 1301 COMPETITION PRO

  Accuracy. Speed. Power.

BERETTA 1301 COMPETITION PRO

, ,

9.499,00 lei

BERETTA 1301 COMPETITION PRO

După ce a cucerit podiumurile din ultimele campionate mondiale de Shotgun cu viteza sa de tragere si reincarcare, 1301 Comp evoluează în versiunea Pro, încorporând informatiile sugerate de multi-premiați trăgători de tir dinamic.

Cu confortul, stabilitatea și ușurința in manuire a noului pat, sistemul de reîncărcare rapid și sigur, noua cheita de deschidere și maneta de declanșare a inchizatorului, plus magazia marita la 10 + 1, 1301 Comp Pro se prezinta astăzi ca fiind cea mai completa platformă pentru tir dinamic deja în configurația standard, lăsând totuși posibilitățile de personalizări ulterioare, mult căutate de cei mai pretențioși tragatori.

Pat

1301 Comp Pro are un nou pat din polimer cu sistemul Kick-Off Plus, care constă in două amortizoare din elastomer, poziționate în apropierea insertului de cauciuc și echipate cu arcuri de întoarcere, care acționează efectiv pe primul vârf de recul, reducând percepția acestuia până la 40%. Un al treilea amortizor din elastomer, introdus în tijă, absoarbe impactul inchizatorului pe culata, reducând al doilea vârf de recul si efectul de vibrație cauzat de mișcarea inchizatorului.

Sistemul B-Steady împarte patul în două secțiuni: spate și grip. Punctul de absorbție a reculului este într-o poziție avansată, integrală cu gripul, care este liber să se deplaseze înapoi lăsând spatele stabil și evitând alunecarea enervantă pe obraz. Fața rămâne fermă și perfect susținută fără a pierde vreodată linia tragerii.

Pentru un confort sporit, insertul din pat este complet cu Soft Comb, o protectie pentru obraz moale.

Pistoletul Comfort Grip din cauciuc îmbunătățește sensibilitatea și prinderea pe arma.

Plăcile furnizate permit variarea plierii și devierii.

Amortizorul MicroCore asigură o susținere perfectă pe umăr și stabilitate maximă la tragere și permite oricui să regleze lungimea patului pe propriile măsurători, folosind cele două distanțiere furnizate.

Piesa a 3a ergonomica Comfort Grip, tot în polimer cu inserție de cauciuc, permite cea mai bună prindere chiar și în condiții meteorologice dificile.

 

Magazia

Din piesa a 3a iese tubul de aluminiu Tony System care poate sa contina pana la 10 cartuse, pentru o stabilitate mai mare, este fixat pe teava cu o clemă de aluminiu. În interiorul magaziei găsim arcul dedicat cu capacul din ergal de culoare rosie, pentru a permite verificarea ușoară a magaziei goale. Sistemul a fost dezvoltat special pentru 1301 Comp Pro pentru a asigura fiabilitatea maximă a reincarcarii.

 

Culata

Culata din ergal albastru anodizat combină lejeritate cu rezistență extremă și fiabilitate, în interior se află sistemul de reincarcare, hiper-testat sistem cu imprumut de gaz cu cap rotativ B-Link, care se deplasează cu 36% mai rapid decât orice altă arma semiautomata, fiabilă și precisă după tragere, chiar și cu gramaje mici.

1301 Comp Pro are cameră de 3″ (76mm), dar folosește o culata marita de 3,5″ (89mm), care facilitează introducerea cartușelor. Pentru a facilita mai mult încărcarea in viteză și quad-loa, fereastra de alimentare a fost lărgită, iar liftul a fost echipat cu un sistem care îl menține ridicat în timpul încărcării, creând un fel de „topogan” pentru muniție care în același timp, elimină, de asemenea, pericolul de a vă prinde degetul între pârghie și fereastră.

Chiar și cheita de deschidere și maneta de declansare a inchizatorului au fost marite, toate detaliile care împreună contribuie la o rearmare din ce în ce mai ușoară chiar și în momentele de cea mai mare competitie, când pușca este mai solicitata.

În partea superioară a culatei există patru găuri filetate pentru aplicarea unei sine picatinny.

 

Teava

Balistica al 1301 Comp Pro beneficiază de performanțele excepționale ale tevii Beretta Steelium: realizată cu oțel exclusiv Beretta trilegat (Ni, Cr, Mo), gaurire adanca, forjat la rece și caracterizată printr-un dublu con alungit la 80 mm. Profilul intern al tevilor OptimaBore HP a fost proiectat și testat pentru a garanta performanțele balistice de top cu orice tip de muniție: plumb, oțel și oțel High Performance. Rezultatul este întotdeauna grupaj dens și perfect datorită celor trei socuri OptimaChoke HP Black Edition furnizate, care vă permit să variați diametrul de iesire a tevilor în funcție de competitie desfasurata.

Sina de 10x8mm tip step, catare frontală cu fibră optică și catare intermediară, facilitează achiziția mai bună a țintei.

Model Lungimea tevii cm Camera cartusului mm Socuri Calibru Steel Shot Sina Pat
1301 Competition Pro 71 – Optima Bore HP 76 3 Black Edition Optima-Choke HP+20mm 12 Y Step 10×8 cu catarea intermediara Kick-Off Mega & Kick-Off3 with Soft Comb

Caracteristici

 • Kick Off

  Kick-Off® este singur sistem de reducere a reculului din lume care folosește două amortizoare hidraulice foarte similare cu cele din suspensiile auto. Toate celelalte sisteme de pe piață se bazează pe deformarea materialelor moi, cum ar fi inserții de cauciuc, poliuretan sau polimer.

 • Sistem B-link

  Sistem Beretta cu gaz, cap inchizator rotativ și nou sistem de alimentare: viteză fiabilă și performanță imbatabilă.

 • Amortizor Micro Core

  Confort îmbunătățit și umăr perfect.

 • Sistemul de inchidere B-lok

  Capacul care asigură o blocare perfectă în doar o fracțiune de secundă, prin rotirea de doar 60 °.

 • Tehnologia AQUA

  PROTECȚIE internă și externă
  Toate piesele interne sunt produse cu tratamente rezistente la rugina. Inchizatorul, liftul si tragaciul sunt acoperite cu tratament anti-reflectare. Culata este realizata aluminiu anodizat. Teava este cromata și brunata pe exterior.
  Teava si culata sunt protejate printr-un tratament special de scufundare care protejează de coroziune în toate condițiile meteorologice. Chiar și după 150 de ore de ceață salină, teava tratata rezistă la orice efect coroziv.

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere