Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
  • BERETTA 686 SILVER PIGEON I – MY19

BERETTA 686 SILVER PIGEON I – MY19

, ,

Evoluția unui simbol

Bock-ul 686 Silver Pigeon I cea mai apreciată armă cu țevi suprapuse Beretta dintotdeauna, moștenitoarea faimoasei platforme 680 care, din anii 50’ a făcut ca vanatorii din toată lumea să se îndrăgostească de inconfundabila basculă joasă și subțire și de fiabilitatea legendară a mecanicii, și evoluează prin adoptarea unei balistici perfecte a țevilor Steelium Optima Bore HP și a unei noi gravuri florale împodobită cu ciorchini de struguri și cu cele trei săgeți ale siglei Beretta pe toate părțile basculei.

8.999,00 lei

686 SILVER PIGEON I – MY19 

Patul armei, disponibil cu pliere 36,5/57,5 atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci și tija noului 686 Silver Pigeon I, disponibil în versiunea cioc de rață sau rotundă, sunt construite și modelate cu lemn de nuc selecționat finisat cu ulei și sunt ușor sculptate pentru un grip mai bun, inclusiv pe timp de ploaie.

Talpa Microcore® asigură confortul și precizia pentru epolare și un suport stabil și sigur în momentul tragerii.

 

ELEGANT MOTIV FLORAL

686 SILVER PIGEON I

Bock-ul 686 Silver Pigeon I cea mai apreciată armă cu țevi suprapuse Beretta dintotdeauna, moștenitoarea faimoasei platforme 680 care, din anii 50’ a făcut ca amatorii din toată lumea să se îndrăgostească de inconfundabila basculă joasă și subțire și de fiabilitatea legendară a mecanicii și evoluează prin adoptarea unei balistici perfecte a țevilor Steelium Optima Bore HP și a unei noi gravuri florale împodobită cu ciorchini de struguri și cu cele trei săgeți ale siglei Beretta pe toate părțile basculei. 

Disponibilă cu toate calibrele: 12, 20, 28 si 410, inclusiv în versiunea Sporting, cu sau fără pat B-fast reglabil, bock-ul 686 Silver Pigeon I este arma de serie cea mai elegantă, balansată și agila pentru epolare din lume.

 Tema creată de Maeștri Beretta care se ocupă de gravură, este un motiv floral elegant îmbogățit cu frunze și ciorchini de struguri până la cheia de deschidere, oferind mai multă incantare vizuala și un grip perfect în timpul folosirii. 

 

GRAVURĂ CU LASER CU FRUNZE ȘI CIORCHINI DE STRUGURI

686 SILVER PIGEON I 

Sistemul de extracție super fiabil și robust, este sistemul testat al platformei 680 care are acum peste un milion de exemplare in functiune de peste 30 ani.

STEELIUM OPTIMA BORE HP

Astăzi, arma 686 Silver Pigeon I are și în versiunea de vânătoare cu cal. 12 și cal. 20, țevile Steelium Optima Bore HP din oțel dur Beretta disponibile cu lungimile de 66 cm, 71 cm și 76 cm, caracterizate de perforare la rece a tevilorGeometria specială Optima-Bore HP, cu dublu con de racordare de 80 milimetri, este concepută pentru a oferi o performanță excelentă inclusiv cu cartuse din oțel. Grupajul alicei este perfect și uniform cu orice tip de cartuș inclusiv datorită șocurilor Optima-Choke HP cu o lungime de 70 mm. Calibrele 28 și .410 sunt dotate cu țevi tradiționale cu șocurile Mobil Choke de 50 mm. 

 

686 SILVER PIGEON I

  • Talpă Microcore®
  • lemn de nuc selecționat, finisat cu ulei
  • Gravură cu ciorchine de struguri și logo Beretta evidențiat
  • camera cartușului 76mm
  • Țevi Steelium Optima Bore HP
  • Șocuri Optima Choke HP
Model Calibru Camera (mm) Teava (cm) Socuri (tip) Tragaci (tipo) Sina (mm) Amortizor recul Dotariile
686 Silver Pigeon I 12 si 20 76 67-71-76 OCHP MGS 6×6 MicroCore 5 socuri, cheie socuri, manual, ulei, prindere curea
686 Silver Pigeon I 28 70 67-71-76 OCHP MGS 6×6 MicroCore 5 socuri, cheie socuri, manual, ulei, prindere curea
686 Silver Pigeon I 410 76 67-71 MC MGS 6×6 MicroCore 5 socuri, cheie socuri, manual, ulei, prindere curea
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere