Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
  • BERETTA SILVER PIGEON III

    LEGENDA S-A INTORS!

BERETTA 687 SILVER PIGEON III – MY20

, ,

Frumusețea loviturii perfecte.

687 Silver Pigeon III reprezintă o evoluție elegantă a Silver Pigeon I, este o armă dedicată vânătorilor care doresc eficiența și fiabilitatea maximă a platformei 680 și o estetică atractivă, combinată cu o clasă superioară de lemn . Gravura fină este realizată cu cea mai modernă tehnologie laser cu 5 axe și în zonele de basorelief este înfrumusețată cu detalii speciale, care creează un efect de contrast plăcut, evidențiind motivele florale și scenele evocatoare de vânătoare cu fazani și potârnici. Finisajul prețios lucios îmbunătățește rafinamentul lemnelor prețioase din clasa 2.5, protejându-le de ploaie și climă umedă. Toate acestea sunt combinate cu balistica întotdeauna perfectă garantată de tevi din oțel Steelium Optima Bore HP. Disponibil în toate calibrele, 12, 20, 28 și .410.

11.999,00 lei

686 SILVER PIGEON III

Reprezinta o evolutie al Silver Pigeon I si este o arma dedicata vanatorilor care doresc maximul de eficienta si fiabilitate, caracteristici principale ale platformei 680 si o estetica fascinanta care se uneste cu o clasa de lemn superioara.

 

Gravura deosebita este realizata cu cea mai moderna tehnologie cu laser cu 5 axe, in zone de basorelief a fost infrumusetata cu detalii care creaza un contrast placut si care scot in evidenta motivele florale si scene de vanatoare.

Finisajul lucios scoate in evidenta rafinamentul lemnului de gradul 2.5, protejandu-l de ploaie si umezeala. La toate aceste caracteristici se adauga o balistica perfecta si moderna datotira tevilor din otel Steelium Optima Bore HP.

Disponibila in toate calibrele, 12, 20, 28 si 410, 687 SILVER PIGEON III este arma dedicata vanatorului care doreste sa faca diferenta cu calitate si eleganta.

 

Patul pistol, disponibil cu unghi 35/55 si 38/60, chiar si pentru stangaci, si piesa 3a (disponibila in 2 versiuni) sunt construite cu lemn de nuc selectat de gradul 2.5 cu un finisaj lucios, care rezista la ploaie si la umezeala si scoate in evidenta frumusetea lemnului.

 

MicroCore

Amortizorul de recul MicroCore de 20mm, asigura comfort si stabilitate la epolare, cu o buna absorbtie a reculului.

 

Bascula al 687 Silver Pigeon III, deriva din glorioasa platforma 680, are o forma subtire si eleganta, caracterizata de patentatul sistem de inchidere Beretta. Deosebita gravura cu scene de vanatoare si motive florale, prezinta desenele maestrilor gravori din Gardone Val Trompia si se extinde pana la pieptul ei, unde sunt prezente modelul armei si logo-ul Beretta.

 

Tehnica de gravare cu 5 axe

Pentru aceasta arma a fost utilizata cea mai moderna tehnologie de gravare Beretta cu 5 axe, care poate grava cu mare precizie inclusiv suprafetele rotunjite si reproduce, in zonele de basorelief, un pretios contrast care caracterizeaza, deobicei, armele fine.

Partea superioara a armei se lauda cu un finisaj special care scoate in evidenta noua gravura a cheitei de deschidere, elegantul desen al basculei si al pieptului basculei.

Tragaciul aurit are selectorul de foc situat in cursorul sigurantei care, cu o simpla si rapida miscare laterala, permite utilizatorului sa selecteze teava cu care sa execute primul foc.

Sistemul de extragere, super de incredere si rezistent, este deja testatul sistem al platformei 680 care se lauda, astazi, cu peste un milion de exemplare utilizate in mai mult de 30 de ani.

687 Silver Pigeon III este echipat pe toate calibre cu celebrele tevi Steelium din otel Beretta disponibile in varianta 67, 71 si 76cm, caracterizate de conicitatea interna, forjare la rece si relaxare sub vidare.

Geometria speciala, cu dublu con de conectare de 80mm, este conceputa pentru a oferi performante excelente si grupaje perfecte si uniforme, reducand in acelasi timp, reculul si ridicare la trajere.

Calibrele 12, 20 si 28 sunt prevazute cu socurile Optima-Choke HP cu o lungime de 70mm, perfecti pentru alice de otel. Calibrul 410 este echipat cu traditionale socuri MobilChoke de 50mm.

Sina superioara 6×6 cu fenestre, antireflex si cu catare rotunda din otel, este o clara catacteristica care aminteste de armele Premium Beretta.

Model Calibru Camera (mm) Teava (cm) Socuri (tip) Tragaci (tipo) Sina (mm) Amortizor recul Dotariile
686 Silver Pigeon III 12 76 67-71-76 OCHP MGS 6×6 MicroCore 20mm 5 socuri, cheie socuri, manual, ulei, prindere curea

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere