Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
 • BERETTA A400 XTREME PLUS SYNTHETIC

BERETTA A400 XTREME PLUS SYNTHETIC

, ,

11.999,00 lei

A400 Xtreme Plus

A400 Xtreme Plus prezinta pe pat un insert in material moale, care reduce mai mult senzatia de recul pe obrazul tragatorului.
A400 Xtreme Plus foloseste exclusivele tevi Steelium Plus Beretta, o noutate absoluta pentru armele de vanataore, grupaje mai omogene si consistente indiferent de cartusul folosit, in afara de reducerea colosala a ridicarii in timpul tragerii.
Inspirandu-se in continuare din lumea tirului sportiv, noua teava al A400 Xtreme Plus prezinta o noua sina tip step de 7x7mm, catare intermediara si catare din fibra optica pentr a garanta o achizitie mai buna asupra tintei in orice conditie.
O alta imbunatatire al A400 Xtreme Plus consta in adaugarea unor controale marite (cheie de deschidere a inchizatorului si de deblocare) pentru a permite o manipulare mai usoara in tumpul zilelor mai reci sau mai ploioase,  precum pentru a permite o reincarcare mai rapida.
Model Lungimea tevii cm Camera cartusului mm Socuri Calibru Steel Shot Sina Pat
A400 Xplor Plus Synthetic 71 – Optima Bore HP Steelium Plus 89 5 Black Edition Optima-Choke HP+20mm 12 Y Step 7×7 cu catarea intermediara Kick-Off Mega & Kick-Off3 with Soft Comb

Caracteristici

 • Kick Off

  Kick-Off® este singur sistem de reducere a reculului din lume care folosește două amortizoare hidraulice foarte similare cu cele din suspensiile auto. Toate celelalte sisteme de pe piață se bazează pe deformarea materialelor moi, cum ar fi inserții de cauciuc, poliuretan sau polimer.

 • Teava Steelium Plus

  Steelium Plus a definit un nou standard pentru tevile, aducând lungimea părții conice interne la 360 mm (într-o teava de 76 cm).

 • Sistem B-link

  Sistem Beretta cu gaz, cap inchizator rotativ și nou sistem de alimentare: viteză fiabilă și performanță imbatabilă.

 • Amortizor Micro Core

  Confort îmbunătățit și umăr perfect.

 • Sistemul de inchidere B-lok

  Capacul care asigură o blocare perfectă în doar o fracțiune de secundă, prin rotirea de doar 60 °.

 • Tehnologia AQUA

  PROTECȚIE internă și externă
  Toate piesele interne sunt produse cu tratamente rezistente la rugina. Inchizatorul, liftul si tragaciul sunt acoperite cu tratament anti-reflectare. Culata este realizata aluminiu anodizat. Teava este cromata și brunata pe exterior.
  Teava si culata sunt protejate printr-un tratament special de scufundare care protejează de coroziune în toate condițiile meteorologice. Chiar și după 150 de ore de ceață salină, teava tratata rezistă la orice efect coroziv.

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere