Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
 • BERETTA APX

BERETTA APX

, ,

Striker de la Beretta

Ergonomie de top, design funcţional la utilizare tactică, modularitate maximă, dezactivare sigură a Striker-ului.

5.499,00 lei

În sfârșit apare în mod oficial noul pistol semiautomat Beretta APX ! Această veste era așteptată de mult timp: încă de la lansarea BU-9 Nano, pistolul semiautomat subcompact de apărare, comercializat pe piețele internaționale de către cel mai mare producător de arme din Italia de câțiva ani, se zvonea că următoarea generație de pistoale de apărare/serviciu, marca Beretta, urma să se lanseze cu un concept total nou, cel puțin pentru standardele Gardonese.

 

Striker de la Beretta

Ergonomie de top, design funcţional la utilizare tactică, modularitate maximă, dezactivare sigură a Striker-ului.

Pistoalele cu percutor lansat dobândesc o tot mai mare importanţă la nivel mondial în sectorul militar și al forţelor de ordine. Pistolul Beretta APX folosește un corp metalic intern detașabil și cu număr de serie care poate fi ușor scos și introdus în mânerul din polimer al pistolului care devine interschimbabil, simplu de demontat și de întreţinut

 

Modularitate

Corp interschimbabil, Grip interschimbabil

Plăselele dorsale ale mânerului ergonomice și modulare

Mânerul ergonomic favorizează o ochire rapidă și instinctivă, datorită unghiului optim de înclinare.

Partea posterioară înaltă a mânerului se caracterizează printr-o zonă curbă și ușor încastrată, pentru a se potrivi mai vine și a proteja mâna trăgătorului.

 

Aceasta este striată pentru o prindere fără alunecare. Datorită noului sistem modular brevetat, prin utilizarea a trei plăsele dorsale interschimbabile cu grosimi și configuraţie diferite, modelul APX se adaptează la toate dimensiunile de mâini.

 

Striker-ul creat de Beretta

Pistolul semiautomat Beretta APX, datorită unui cadru metalic interior, detașabil și prevăzut cu număr de serie, permite înlocuirea corpului din polimer cu altele de culoare diferită și asigură în același timp simplitatea de întreținere și de demontare a armei.

Ușurința de utilizare a fost principalul criteriu care a condus la dezvoltarea APX. Linia elegantă a modelului APX și designul fără proeminențe și margini ascuțite face ca manevrarea și extragerea din toc să fie extrem de practice.

Maneta pentru oprirea închizătorului, amplasată pe partea dreaptă și stângă a corpului și butonul pentru declansare a încărcătorului reversibil, ușurează utilizarea pistolului și de către trăgătorii stângaci.

Corpul ușor dar rezistent este fabricat din tehnopolimer armat cu fibră de sticlă.

 

Corpul ușor este fabricat dintr-un tehnopolimer armat cu fibră de sticlă.

Exteriorul low profile al APX și designul fără proeminenţe și colţuri ascuţite face ca manevrarea și scoaterea din toc să fie deosebit de simple.

Ușurința de utilizare a fost principalul criteriu care a condus la dezvoltarea APX. Pe ambele laterale ale corpului a fost amplasată maneta de oprire a închizătorului, pentru o acţionare mai bună, chiar și de trăgătorii stângaci.

 

Beretta APX are un sistem unic la nivel mondial, brevetat, care permite utilizatorului să dezactiveze percutorul intern fără să fie nevoie să apese trăgaciul, înainte de a efectua demontarea.

Siguranţa pe trăgaci evită acţionarea involuntară a acestuia, în cazul căderii pistolului. Atunci când trăgaciul este tras în mod intenţionat, siguranţa este imediat dezactivată.

Siguranţa manuală pe corp, siguranţa pe încărcător și indicatorul de cartuș pe ţeavă sunt disponibile la cerere. Pentru ușurinţa trăgătorilor stângaci, butonul de desprindere a încărcătorului este ușor de schimbat pe ambele laturi. Cele trei puncte albe ale organelor de ochit au fost proiectate pentru o capturare mai rapidă a ţintei. Ţintele pot fi îndepărtate pentru instalarea unor altor tipuri de ţinte.

 

Toate pistoalele APX sunt dotate cu:

 • Geantă
 • Încărcător de rezervă
 • Grip-uri
 • Închizătoare de siguranţă
 • Kit de curăţare
 • Manual cu instrucţiuni

 

Grip-uri interschimbabile:

Datorită noului sistem brevetat de Beretta, pistolul se adaptează unor tipuri de mâini diferite, cu Grip-uri interschimbabile de măsuri diferite și cu configurare care poate fi personalizată.

Pistolul este furnizat din fabrică cu o sina Picatinny sub ţeavă.

Model Calibru Actiune Incarcator extra Capacitate incarcator Greutatea armei descarcata (g) Lungimea totala
(mm)
Lungimea teava (mm) Grosime (mm) Inaltimea (mm) Pozitie siguranta Prasele
APX 9×19 S – D 1 15 800 192 108 33 142 Tragaci plastic
APX 40 S – D 1 15 820 192 108 33 142 Tragaci plastic

Caracteristici

 • Grip-uri interschimbabile

  Grip-uri interschimbabile:
  Datorită noului sistem brevetat de Beretta, pistolul se adaptează unor tipuri de mâini diferite, cu Grip-uri interschimbabile de măsuri diferite și cu configurare care poate fi personalizată.

 • Siguranţa manuală pe corp

  siguranţa pe încărcător și indicatorul de cartuș pe ţeavă sunt disponibile la cerere. Pentru ușurinţa trăgătorilor stângaci, butonul de desprindere a încărcătorului este ușor de schimbat pe ambele laturi. Cele trei puncte albe ale organelor de ochit au fost proiectate pentru o capturare mai rapidă a ţintei. Ţintele pot fi îndepărtate pentru instalarea unor altor tipuri de ţinte.

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere