Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
  • BERETTA PX4 STORM FULL SIZE

BERETTA PX4 STORM FULL SIZE

,

Noul pistol Beretta Px4 Storm nu este doar cea mai bună expresie a conceptului de pistol semiautomat

5.499,00 lei

FRUMOASA IN EXTERIOR. FRUMOASA IN INTERIOR

 

Noul pistol Beretta Px4 Storm nu este doar cea mai bună expresie a conceptului de pistol semiautomat, ci este și cea mai evidentă manifestare a modului în care caracteristicile tehnologice și estetice pot evolua din ce în ce mai mult. Liniile noului Px4 Storm sunt concepute pentru a-și spori puterea, manevrabilitatea, performanța și fiabilitatea, întotdeauna în numele unei estetici originale și rafinate. Produs în numeroase calibre, noul Px4 Storm adoptă sistemul de blocare geometrică cu o teava rotativ-translatant, revizuit și îmbunătățit semnificativ de Beretta și are dimensiuni reduse în raport cu gama superioară de foc. Teava ușoara și rezistenta este realizata, conform celei mai moderne tehnologii termoplastice, folosind tehnopolimer armat cu fibră de sticlă. Modularitatea, ergonomia și interschimbabilitatea pieselor plasează Px4 Storm printre cele mai potrivite arme pentru apărarea personală și printre armele ideale pentru profesioniștii din domeniul aplicării legii.px4stormfull_400_N01

USOARA, ERGONOMICA, MODULARA: CORP DIN TEHNOPOLIMER

 

Utilizarea pe scară largă a tehnopolimerului armat cu fibră de sticlă a făcut posibilă dezvoltarea unei arme ușoare și tehnic avansate și, în același timp, echiparea acesteia cu o linie foarte modernă, extrem de atractivă și ergonomică. Tehnopolimerul oferă, de asemenea, rezistență totală la coroziune și garantează conservarea culorii în timp. Suprafețele rotunjite și absența proeminențelor facilitează inserarea și extracția a pistolului din toc. Apărătoarea de declanșare este, de asemenea, rotunjită pentru a asigura, la tragerea cu două mâini, poziționarea corectă a mâinii care nu ține arma. În fața podului, sub teava, o șină Picatinny (MIL Std 1913), integrată cu teava în sine, permite asamblarea de indicatoare laser, iluminatoare sau alte tipuri de accesorii.

px4stormfull_400_N02

MANER ERGONOMIC SI MODULAR

 

Mânerul oferă un unghi ideal pentru țintirea instinctivă a armei, care vă permite să identificați automat linia de tragere și este rotunjit și ușor scobit în spatele superior pentru o poziționare corectă și o protecție eficientă a mâinii. Atât fața, cât și partea din spate a mânerului au o suprafață solzoasă, de mare impact estetic, care îmbunătățește semnificativ aderența chiar și în condiții de mâini umede, fără a fi enervant. Arma poate fi, de asemenea, adaptată diferitelor tipuri de mâini, chiar și mici, datorită unui nou sistem patentat care asigură interschimbabilitatea curelelor din spate cu diferite grosimi și configurații: pe lângă cureaua din spate standard, o curea din spate redusă (subțire) este disponibil pentru mâini mici și unul supradimensionat (mare) pentru mâini mari.

                                                                                                                                                                                                                      impugnaturaimpugnatura2

SIGURANTA MANUALA AMBIDEXTRA SI INTERSCHIMBABIL

 

Maneta de siguranță manuală este prezentă pe ambele părți ale glisierului pentru o operare mai ușoară chiar și de către stângaci. La modelul G, pârghia de siguranță poate fi înlocuită cu alta deosebit de plată (Stealth) pentru a reduce și mai mult dimensiunile globale ale glisierului. Noul buton de lansare a magaziei poate fi montat pe partea dreaptă a armei, pentru a fi folosit de trăgătorii stângaci. Suprafața zimțată își mărește aderența. Butonul standard poate fi înlocuit cu ușurință cu altele de diferite dimensiuni (mare și de luptă), potrivit pentru uz profesional.

bottone_sgancio_intercambiabile

MANETA DE OPRIRE A INCHIZATORULUI


Maneta de oprire a inchizatorului (slide stop) poate fi înlocuită cu o altă manetă de dimensiuni reduse (subțire).
Mecanismul de declanșare al pistolului Px4 Storm a fost conceput ca o unitate independentă care poate fi îndepărtată de teava fără a utiliza instrumente speciale. Scoaterea unității de declanșare permite accesul convenabil la mecanismele de ardere pentru o curățare precisă și o întreținere extraordinară a acestora. Dacă este necesar, întregul grup poate fi înlocuit și pe teren de către personal calificat.

px4stormfull_smontata

 

PUTERE SUB CONTROL

 

Sistem de închidere

Pistolul Px4 Storm adoptă sistemul de blocare a tevii rotativ pentru caracteristicile sale superioare de rezistență și longevitate, chiar și cu cele mai puternice calibre.

Îmbunătățit și mai mult, sistemul se mândrește cu picioare de blocare a țevii foarte puternice, poziționate la 180 ° pentru a asigura cea mai bună distribuție a forțelor de închidere la tragere.

Suprafețele de frecare reduse ale cilindrului pe șurub și pe blocul central garantează o fluiditate ridicată a funcționării chiar și în condiții meteorologice nefavorabile și fiabilitate mare.

Teava rotativa

teava are, de asemenea, o creștere a diametrului extern în bot, care are scopul de a asigura o cuplare precisă și constantă teava-șurub, foc dupa foc, cu un mare avantaj pentru precizie.

Pe de altă parte, reducerea diametrului exterior al tevii pentru partea rămasă din lungimea sa asigură o mai bună alunecare a șurubului în timpul ciclului de funcționare.

px4stormfull_canna_rototraslante2

DESIGN SI PERFORMANTA

Inchizator cu nou design

Inchizatorul are laturile rotunjite fără proeminențe, facilitând introducerea și extragerea pistolului din toc. Șanțurile transversale duble (față și spate) ale șurubului glisant permit o prindere fermă chiar și în condiții de umiditate, facilitând verificarea siguranței și a armării.

Datorită sistemului direct de închidere și a designului în sine, axul tevii se apropie cât mai mult posibil de axa teoretică a brațului care ține arma cu avantajul evident de a minimiza detectarea Pistolul când trageți și îmbunătățiți viteza de realiniere a armei într-o succesiune rapidă.

carrello_otturatore

 

Sistemul de ochire în trei puncte de înaltă definiție are referințe albe care le fac extrem de vizibile chiar și în absența luminii. Câteva momente de expunere la lumină, chiar și artificiale, sunt suficiente pentru a asigura referințelor să aibă o luminescență de lungă durată. Vederea din spate și cea din față sunt detașabile pentru o posibilă înlocuire cu alte tipuri de lunete.

organi_di_mira

Trei sisteme de operare. Fiecare configurație a pistoalelor Beretta Px4 Storm are caracteristici diferite, concepute pentru a satisface nevoile operaționale specifice.

Px4 Storm F: acțiune dublă / simplă. Siguranță manuală ambidextră pe șurubul cu funcție de ciocan, siguranță automată pe percutor.

Px4 Storm G: acțiune dublă / simplă. Manetă ambidextră manuală pe tobogan cu funcție de ciocan în jos și revenirea manetei în poziția armei de foc, siguranță automată pe percutor.

Siguranță automată pe percutor. Toate pistoalele Beretta Px4 Storm au un dispozitiv de blocare care împiedică mișcarea arzătorului în cazul în care declanșatorul nu este tras complet.

 

MARE AUTONOMIE DE FOC

Încărcător de mare capacitate Pistolele Beretta Px4 Storm au o magazie cu două fire cu schimbare rapidă de mare capacitate, care permite utilizarea prelungită a pistolului chiar și în anumite situații de operare: 9mmx21 .40 S&W 15 fotografii 14 fotografii Este posibil ca capacitatea maximă a încărcătorului afișată să nu se potrivească cu cea permisă de legile locale. Pentru unele piețe și în conformitate cu legile locale, pot fi aplicate tampoane pentru a crește capacitatea magaziei: 1 până la 17 runde pentru calibru .40 S&W. Ușor de demontat, curățat și remontat Dispozitivul de dezasamblare este conceput pentru a permite demontarea armei cu cea mai mare viteză și ușurință și, în același timp, evitarea posibilității dezasamblării accidentale sau involuntare. Dacă demontarea este simplă, reasamblarea și blocarea șurubului glisant sunt chiar mai ușoare, ceea ce se produce automat atunci când trece de partea din spate a tevii.

Model Calibru Actiune Incarcator extra Capacitate incarcator Greutatea armei descarcata (g) Lungimea totala
(mm)
Lungimea teava (mm) Grosime (mm) Inaltimea (mm) Pozitie siguranta Grip
PX4 STORM FULL SIZE TYPE F
9×19 S – D 1 17 785 192 102 36 140 Ambidextra 1x S 1x M

1xL

PX4 STORM FULL SIZE TYPE F 40SW S – D 1 14 785 192 102 36 140 Ambidextra 1x S 1x M

1xL

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere