Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
  • BERETTA SL3 ENGLISH SCROLL

    Performance Beautifully Designed

BERETTA SL3 ENGLISH SCROLL

,

PERFORMANCE BEAUTIFULLY DESIGNED

Suprapusa SL3 marchează începutul unei noi ere a armelor Beretta Premium și reprezintă o sinteză a celor mai bune tehnologii disponibile astăzi în diferitele platforme premium. Rezultatul este combinarea performanțelor exceptionale cu cea mai pură frumusețe estetică. SL3 este confecționat manual de către cei mai pricepuți armurieri din Gardone Val Trompia, cu măiestrie, pasiune și căutarea perfecțiunii cu care conduc zilnic Premium Gun Atelier Beretta.

SL3

Noua platforma SL3 este un sitem boxlock elegant si de incredere, proiectat pentru a garanta cele mai bune performante pe teren si pentru a rezista la utilizare intensiva.

 

1. Design Exclusiv.

Caracterizat de exclusivul design Beretta, SL3 foloseste cel mai bun sistem de inchidere, bazat pe 3 diferite puncte de ancorare: stifturi balama, prinderile inferioare si stifturi de blocare. Acest exclusiv sistem mareste rezistenta platformei si pastreaza in timp fluiditatea si fara efort deschiderea si inchiderea armei, indiferent de folosire (in timpul validarii, SL3 a tras 11.500 de cartuse Magnum fara probleme).

 

2. Grupul tragaciului.

Declansare rapida si precisa datorita arcurilor laminate, utilizate in cele mai castigatoare armele de competitie Beretta.

 

3. Ejectoare de noua generatie.

Ejectoarele de noua generatie sunt mult mai de incredere si usori de demontat pentru intretinere.

4. Teava Optima Bore HP.
Factorii principali care stau la baza performantei extraordinare a tevilor Steelium sunt: exclusivul otel trilegat Beretta (Ni, Cr, Mo), gaurirea in profunzime, procesul de forjare la rece si succesiva destindere sub vid.
Profilul interior a tevilor OptimaBore HP a fost proiectat pentru a crea grupaje extraordinare cu orice tip de alica, de la plumb la otel la toate celelalte alternative prezente pe piata.
Design si estetica
Design-ul rotunjit si fluid a basculei SL3 subliniaza profilul fluent a armei, imbunatatind aspectul si usurand achizitia tintei. Noua si exclusiva forma a cheitei de deschidere a fost modelata pentru a insoti liniile elegante a partei superiaore a basculei. Noul design a grupul tragaciului granteaza un aspect contemporan la SL3. Noua forma a pistoletului si rafinatul sagrin produs manual garanteaza un grip de incredere si confortabil. Este disponibila si varianta fara sagrin, care scoate in evidenta eleganta a profilului. Patul si piesa a 3a sunt realizati cu lemn de nuc selectat de inalta calitate cu un finisaj cu ulei mat. Gravura este realizata cu cea mai moderna tehnologia premium Beretta: laser cu 5 axe, care poate grava suprafete rotunjite cu o perfecta continuitate in desen.
SL3 ENGLISH SCROLL 12
MODEL SL3
GRAVURA ENGLISH SCROLL
CALIBRU 12
CAMERA CARTUSULUI (mm) 76
LUNGIME TEAVA (cm) 66/71/76
SOCURI ***/*
SINA FULL TAPERED 9×6.5
CUTIE TRANSPORT CUTIE DEDICATA „BERETTA CUSTOM GUN CASE ATELIER”

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere