Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!

CIZME ARXUS PRIMO CANVAS ZIP 44

,

Arxus Primo Canvas Zip este o cizma usoara proiectata pentru activitati care necesita o miscare lina in teren.

910,00 lei

În stoc

SKU: 00056 Categorii: ,

Corpul este acoperit cu o țesătură din pânză grea, care reduce foarte eficient sunetul din ramurile căzute pe teren sau alte obiecte care ar putea provoca zgomot.

Această cizmă are o greutate mai mică datorită materialului și permite astfel un profil mai subțire de 1,8 mm și nu 2,0 mm, care este standard pentru celelalte cizme de cauciuc Arxus.

Fermoarul Riri care se deplasează pe partea din spate a cizmei face ca asta să fie foarte confortabila, cu posibilitatea de a aeris în orice moment, dacă este necesar.

Catarama din metal ajută la menținerea siguranței și confortabilitatii.

Arxus Primo Canvas Zip este echipat cu aceeași talpă Arxus care asigură o prindere stabilă, ca și în cazul celorlalte modele cu fermoar pe lungime întreagă. După o perioadă de utilizare, țesătura de pânză va avea un aspect „patina”.

Primo Canvas Zip este căptușit cu neopren negru de 2 mm. Neoprenul de 2 mm grosime creează confort, absorbție de șocuri și o izolare adecvată.

O talpă de EVA cu căptușeală anatomică detașabilă crește izolarea față de sol. Pentru a evita efectul de rupere al căptușelii, Primo Canvas Zip este prevăzut cu o armătură esențială asemănătoare cu pielea la călcâiul din interiorul cizmei. Designul ușor inspirat la modă engleză face din Primo Canvas Zip o alegere versatilă.

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere