Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
 • FRANCHI AFFINITY 3.5 ELITE COBALT

FRANCHI AFFINITY 3.5 ELITE COBALT

, ,

AFFINITY 3.5 ELITE COBALT

4.649,00 lei

Dacă apa este „terenul tău de vânătoare”, arma semiautomata Affinity 3.5 Elite Cobalt este companionul ideal pentru zilele tale de vânătoare.

In zilele de vânătoare prin noroi și stuf, Affinity 3 Elite Cobalt este semiautomata perfecta pentru a te camufla de pasari. Patul și piesa a 3a suntrealizate din tehnopolimer în camuflajul Optifade Timber, în timp ce culata și teava sunt acoperite cu finisajul Cerakote în culoarea Cobalt. Cerakote garantează o rezistență mai mare împotriva coroziunii datorită expunerii armei la agenții atmosferici și umiditatea tipică zonelor acvatice de vânătoare. Catarea din fibră optică cu două culori, permite o tragere eficientă chiar și în condiții de vizibilitate slabă, cum ar fi pasajul de seară al anatidelor. Affinity 3.5 Elite Cobalt are liftul de încărcare marit, buton de comandă a liftului și clapetă marite, pentru o utilizare ușoară chiar și cu mâna înmănușată, pentru vânătorul care provoacă frigul și cele mai dificile condiții de mediu. Affinity 3.5 Elite Cobalt din gama Franchi este companionul perfect pentru a vă bucura pe deplin de emotii pe care le oferă vânătoarea la păsări de apă.
AFFINITY 3.5 ELITE COBALT
MODEL AFFINITY 3.5 ELITE COBALT
GRAVURA NU
CALIBRU 12
CAMERA CARTUSULUI (mm) 89
LUNGIME TEAVA (cm) 71 (12)
SOCURI 70 mm
SINA FLAT CU SIGRIN
GREUTATE (Kg) 3,150 (cal. 12)
MATERIAL PAT LEMN GRAD 3

Caracteristici

 • 7 ani garantie

  Toate armele produse de Franchi vin insotite de garantie 7 ani pe partile mecanice.

 • FRONT INERTIA

  Sistemul de operare la toate arme semiautomate Franchi este Front Inertia. Arcul de recuperare este situat in piesa 3 in jurul magaziei. Sistemul Front Intertia garanteaza un echilibru mai bun, o ridicare mai mica si ajuta reducerea reculului

 • TWIN SHOCK ABSORBER (TSA)

  Toate armele semiautomate Franchi, mai putin gama Affinity Compact si carabinele Bolt Action, sunt dotate de talpa TSA_ADV (Twin Shock Absorber Advanced), talpa TSA_ADV, disponibil in diferite inaltimi, contine un ansamblu de spume poliuretanice care se expandeaza in momentul tragerii, reducand reculul pana la 50%. Talpile TSA_ADV au fost proiectate pentru a rezista la oricare temperatura

 • FRANCHI EXCLUSIVE STYLE

  Ergonomia sta la baza oricarui proiect Franchi, Franchi XS (Exclusive Style) este o platforma de dezvoltare ergonomica care, prin unui studiu a obiceiuri de tragere a peste 1000 de vanatori, restituie arma cu forma perfecta. Arma devine o extindere naturala a bratului vanatorului.
  Striatiile, prezente pe pat si pe piesa 3 la toate arme Franchi, sunt rezultatul platformei Franchi XS. Modelul exclusiv de striatii Allround Interlacement garanteaza intotdeauna o epolare rapida si sigura.

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere