Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
 • FRANCHI AFFINITY 3 ELITE COBALT

FRANCHI AFFINITY 3 ELITE COBALT

, ,

AFFINITY 3 ELITE COBALT

4.499,00 lei

Dacă apa este „terenul tău de vânătoare”, arma semiautomata Affinity 3 Elite Cobalt este companionul ideal pentru zilele tale de vânătoare.

In zilele de vânătoare prin noroi și stuf, Affinity 3 Elite Cobalt este semiautomata perfecta pentru a te camufla de pasari. Patul și piesa a 3a suntrealizate din tehnopolimer în camuflajul Optifade Timber, în timp ce culata și teava sunt acoperite cu finisajul Cerakote în culoarea Cobalt. Cerakote garantează o rezistență mai mare împotriva coroziunii datorită expunerii armei la agenții atmosferici și umiditatea tipică zonelor acvatice de vânătoare. Catarea din fibră optică cu două culori, permite o tragere eficientă chiar și în condiții de vizibilitate slabă, cum ar fi pasajul de seară al anatidelor. Affinity 3 Elite Cobalt are liftul de încărcare marit, buton de comandă a liftului și clapetă marite, pentru o utilizare ușoară chiar și cu mâna înmănușată, pentru vânătorul care provoacă frigul și cele mai dificile condiții de mediu. Affinity 3 Elite Cobalt din gama Franchi este companionul perfect pentru a vă bucura pe deplin de emotii pe care le oferă vânătoarea la păsări de apă.
AFFINITY 3 ELITE COBALT
MODEL AFFINITY 3 ELITE COBALT
GRAVURA NU
CALIBRU 12 / 20
CAMERA CARTUSULUI (mm) 76
LUNGIME TEAVA (cm) 71 (12) – 66 (20)
SOCURI 70 mm
SINA FLAT CU SIGRIN
GREUTATE (Kg) 3,140 (cal. 12); 2,830 (cal. 20)
MATERIAL PAT LEMN GRAD 3

Caracteristici

 • 7 ani garantie

  Toate armele produse de Franchi vin insotite de garantie 7 ani pe partile mecanice.

 • FRONT INERTIA

  Sistemul de operare la toate arme semiautomate Franchi este Front Inertia. Arcul de recuperare este situat in piesa 3 in jurul magaziei. Sistemul Front Intertia garanteaza un echilibru mai bun, o ridicare mai mica si ajuta reducerea reculului

 • TWIN SHOCK ABSORBER (TSA)

  Toate armele semiautomate Franchi, mai putin gama Affinity Compact si carabinele Bolt Action, sunt dotate de talpa TSA_ADV (Twin Shock Absorber Advanced), talpa TSA_ADV, disponibil in diferite inaltimi, contine un ansamblu de spume poliuretanice care se expandeaza in momentul tragerii, reducand reculul pana la 50%. Talpile TSA_ADV au fost proiectate pentru a rezista la oricare temperatura

 • FRANCHI EXCLUSIVE STYLE

  Ergonomia sta la baza oricarui proiect Franchi, Franchi XS (Exclusive Style) este o platforma de dezvoltare ergonomica care, prin unui studiu a obiceiuri de tragere a peste 1000 de vanatori, restituie arma cu forma perfecta. Arma devine o extindere naturala a bratului vanatorului.
  Striatiile, prezente pe pat si pe piesa 3 la toate arme Franchi, sunt rezultatul platformei Franchi XS. Modelul exclusiv de striatii Allround Interlacement garanteaza intotdeauna o epolare rapida si sigura.

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere