Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Armed for success!
  • FRANCHI HORIZON

    ELITE STRATA

FRANCHI HORIZON ELITE STRATA

, ,

“O idee care provine dintr-o mare dorință: dorinta de a intrece pentru a descoperi un nou orizont.”

4.299,00 lei

Horizon Elite Strata este carabina care permite camuflarea totală la vânarea ungulatelor.

Camuflajul True Timber al acestei carabine, în nuanța Strata, garantează un camuflaj total în diferite medii naturale, prin scheme de proiectare micro și macro din lumea plantelor, pentru a contesta percepția animalului, cu un câmp vizual superior omului.
Dacă designul macro descompune profilul armei la orice distanță, designul micro îl amestecă pe orice teren, făcându-l pur și simplu invizibil. Perfect atât pentru vânătoarea la goana, cât și pentru panda. La fel ca sora sa Horizon Elite Grey, teava și acțiunea Horizon Elite Strata sunt acoperite cu Cerakote în nuanța Midnight Bronze, o vopsea ultra-subțire care crește durabilitatea și rezistența pieselor metalice și o face potrivită pentru toți pasionații de vânătoare în condiții de mediu extreme.

Modern și distinctiv, este disponibil în calibre .223 REM, .243 WIN, .270 WIN, .308 WIN, .30-06 SPRG, 6.5 CREEDMOOR și .300 WM, cu bolt Fluted și magazie detașabilă.

Patul Smooth Sense garantează 4 zone de contact cu corpul vânătorului și o prindere perfectă în cele mai utilizate 5 poziții de tragere. Datorită TSA Recoil Pad, reculul în momentul loviturii este redus cu 50%, garantând o repetare ușoară a loviturii, dacă este necesar.
La fel ca toate puștile cu acționare bolt action Franchi, Horizon Elite Strata este, de asemenea, echipat cu un tragaci Relia reglabil de la 0,8 la 1,9 kg și a fost supus unui test de precizie, care garantează precizia de 1 M.O.A. la trei focuri trase și se livrează cu certificatul în ambalaj.
Mulțumită Horizon Elite Strata, alunecarea tăcută prin pădure, vânând ungulate sau amestecându-se în vegetație în timp ce așteptați prada, nu a fost niciodată atât de interesantă.

CARACTERISTICI

Calibru Lungimea (mm) Greutate (Kg) Capacitate Incarcator Inchizator Pas Ghinturi („) Incarcator

Detasabil

Pat
308 Win 1075 2,95 4 Fluted 11 DA Tehnopolimer Camo Timber Strata
30-06 SPRG 1075 2,95 4 Fluted 11 DA Tehnopolimer Camo Timber Strata

Caracteristici

  • 7 ani garantie

    Toate armele produse de Franchi vin insotite de garantie 7 ani pe partile mecanice.

  • TSA Recoil Pad

    Toate armele Franchi, mai putin gama Affinity Compact, sunt dotate de talpa TSA_ADV (Twin Shock Absorber Advanced), talpa TSA_ADV, disponibil in diferite inaltimi, contine un ansamblu de spume poliuretanice care se expandeaza in momentul tragerii, reducand reculul pana la 50%. Talpile TSA_ADV au fost proiectate pentru a rezista la oricare temperatura

Video

5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere
5% Reducere
Introduceti codul de mai jos si beneficiati de 5% reducere pentru prima comanda
Click pe cod pentru copiere