NOUA BERETTA 92x PERFORMANCE DEFENSIVE:

DESTINATA IDPA-ului

Lansat in 2019, Beretta 92X Performance este rezultatul proiectarii celei mai faimoase platforme de arma scurta Made in italy spre o noua frontiera a performantei, rapiditate si precizie pentru disciplinele ale tirului dinamic IPSC/USPSA

92X Performance DefensiveLa doi ani distanta de la prima prezentare, noul Beretta 92x Performance Defensive mareste potentialul sportiv al acestei platforme, de data asta cu modificari dedicate tirului IDPA.

Produs initial doar in 300 exemplare destinat lumii tirului IDPA, in Aprilie 2021 va incepe productia industriala si va fi lansat oficial pe piata internationala.

Beretta 92x Performance Defensive mentine, in linii mari, caracteristicile pe care au facut-o faimoasa si populara in foarte scurt timp modelul 92x Performance, avand in plus cateva „modificari” dezvoltate in colaborare cu campionii Beretta Eduardo De Cobos si Roberto Vezzoli, destinate alinierii armei la regulamentele IDPA.

 

 

In special a fost redusa greutatea: datorita renuntarii sinei Picatinny 92X Performance Defensivede pe corpul pistolului din otel, la frezari de usurare din interiorul manerului de tip Vertec si altor modificari, Beretta 92x Performance Defensive cantareste acum doar 1210g. Teava ramane lunga 125mm, pentru o lungime totala potrivita pentru inserarea armei in bine cunoscuta „cutiuta” care determina dimensiunea totala ale armelor destinate tirului IDPA.

Datorita pastrarii multora dintre caracteristicile ale 92x Performance, printre care: dimensiunea tijei Hold Open, ale tijei de demontare, ale sigurantei manuale ambidextre si ale butonului reversibil de eliberare a incarcatorului, noua Beretta 92x Performance Defensive se incadreaza perfect ca arma pentru categoria IDPA Enhanced Service Pistol (ESP).

 

 

92X Performance DefensiveLa fel cu versiunea de baza 92x Performance, Beretta 92x Performance Defensive este produsa in calibrul 9×19 pentru piata din Romania;

Incarcator bifilar din otel care ofera capacitatea de 15+1 cartuse, un standard care diferentiaza platforma Beretta 92 de celelalte platforme.

Inchizatorul al 92x Performance Defensive, de tip Vertec, cu frezarii de manevrare anterioare si posterioare in forma de „dinte de fierastrau”, prezinta acelasi inaltator reglabil si aceasi catare fixa cu insert din fibra optica rosie a modelului Performance. In plus, pe modelul Performance Defensive gasim un sistem de instalare a unei interfate de montare pentru optica de tip Red Dot, din ce in ce mai populara printre armele sportive.

Printre caracteristicile ale 92x Performance Defensive, enumeram un tragaci Match in actiune mixta single/double si un set de prasele Wraparound, sintetice de culoarea neagra, care le inlocuiesc pe cele mai subtiri instalate din fabrica pe arma, care in afara punerii in valoare a finisajul Inox al corpul pistolului si al inchizatorului, permit adaptarea pistolului oricarui tragator indiferent de dimensiunea mainii.

92X Performance Defensive